Caută
Close this search box.

VIDEO Ciolacu a solicitat un raport de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate. ”Anul trecut au fost 8,1 milioane concedii medicale la o populație lucrativă de 6 milioane de români. Este evident că s-a abuzat”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni că a solicitat o analiză și un raport de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate după ce anul trecut s-au înregistrat peste 8 milioane de concedii medicale.

„Există, și am aflat și eu, în ședința de Guvern, și aveam anumite semnale până acum și aștept un raport de la președinta Casei de Sănătate, anul trecut au fost 8,1 milioane concedii medicale la o populație lucrativă de 6 milioane de români. Am cerut o analiză să vedem de unde sunt, sunt din domeniul privat, sunt din domeniul public. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată, cred că nici în, nu România, în Europa. Urmează să primim acest raport pe care o să-l facem public. Ar însemna 140 de ani de nemuncă în România. Sunt oameni care au nevoie de concedii medicale Este evident că s-a abuzat și vă anunț că este o datorie la concedii medicale, de anul trecut, de 6 miliarde de lei, respectiv 1,2 miliarde de euro”, a declarat șeful Guvernului.

Citește mai departe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri