Caută
Close this search box.

Ciucu, despre copacii căzuti: Dacă Primăria Capitalei ar aviza defrișările și toaletările necesare, pagubele ar fi mai reduse

ciprian ciucu

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, afirmă că, dacă Primăria Capitalei ar aviza defrișările și toaletările necesare ale arborilor, pagubele ar fi mai reduse, după ce zeci de copaci au căzut în București, în timpul furtunii de vineri dimineață.

„Suntem pe teren cu toate forțele de la ADPDU Sector 6 și Poliţia Locală Sector 6, alături de pompierii de ISU, pentru a degaja arborii căzuți. Vijelia produsă, în acestă dimineață, a pus din nou la pământ copaci bâtrâni. Mulți sunt în declin biologic și au 50-60 de ani de când au fost plantați. Deși cerem constat avize de defrișare, toaletare, Primăria Capitalei nu le emite. Este vorba despre siguranța noastră!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 6.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, afirmă că, „dacă PMB ar aviza defrișările și toaletările necesare, pagubele ar fi mai reduse”.

„Str. Romancierilor este blocată de un plop căzut. Se așteaptă sosirea unei echipe Enel, deoarece copacul a căzut peste fire de electricitate și intervenția trebuie să se desfășoare în siguranță. Dacă PMB ar aviza defrișările și toaletările necesare, pagubele ar fi mai reduse. ADPDU Sector 6 a facut demersurile necesare obținerii avizelor de la Direcția de Mediu din cadrul PMB, însă nu le-am primit. În lipsa lor nu ne este permis să intervenim preventiv”, a precizat primarul CiprianCiucu, aflat pe teren, potrivit sursei citate.

Primăria Sectorului 6 precizează că anul acesta nu a primit niciun aviz de la Primăria Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri