Caută
Close this search box.

Cozmin Gușă: Bogdan Comaroni a avut dreptate, Newsweek îi validează teoria referitoare la înțelegerile subterane ruso-americane pentru războiul ucrainean!

cozmin guşă

Știți bine că încă acum un an și mai multe luni, undeva în martie 2022, Bogdan Comaroni, într-o discuție cu mine la Gold FM, a lansat această teorie că războiul ucrainean nu are cum să se poarte decât în marja unei înțelegeri ultrasecrete dintre ruși și americani, lucru pe care Bogdan l-a tot repetat în decursul acestui an, oferind multe argumente. Newsweek, ieri, într-o anchetă extrem de bine consolidată și făcută, bănuiesc, pe durata a mai multor săptămâni, confirmă acest lucru și anume vorbește despre înțelegerile și întâlnirile secrete dinainte cu cel puțin trei luni de debutul Războiului din Ucraina prin care s-a convenit felul în care se duce acest război. Nu e cazul să mai teoretizăm aici. Desigur că sunt multe de discutat, dar să vă fie clar că dacă s-a discutat asta, adică dacă s-au discutat limitele războiului, e limpede că între timp s-au discutat multe altele, lucruri care au culminat cu eliberarea agentului posibil dublu, sigur este agent rus, dar poate să fie și agent american, pe numele său Viktor Bout, care se pregătește, nu în calitate de „negustor al morții”, ci în calitate de politician ultranaționalist, de o mare carieră în Rusia.

Ce concluzii puteți avea de aici? Că spre exemplu complicitatea Covidului, unde Statele Unite, Rusia, China au cântat în cor pe voci congruente și la unison, această complicitate a continuat și cu războiul și tot la fel cum au acceptat marea minciună a așa-ziselor vaccinuri care ne fac bine, fie că sunt vaccinuri americane, rusești, fie că sunt vaccinuri chinezești, tot la fel au interpretat această partitură din care ghiciți cine iese avantajat conform calculelor la zi: Rusia, China și Statele Unite. Cine este puternic dezavantajat, anume Uniunea Europeană, care este la pământ; a început declinul în timpul pandemiei și declinul a devenit o decădere pronunțată în timpul ultimului an și câteva luni, aproape și jumătate, de război. Odată cu acest eveniment vă puteți explica mai bine și poate îmi dați dreptate și mie, dar și lui Ion Cristoiu, pentru că a avut aceeași teorie, de faptul că ce s-a întâmplat cu Evgheni Prigojin a fost doar o mascaradă inițiată de către Vladimir Putin, protejată de către americani, care au dat comandă ucrainenilor să nu cumva să se îndrăznească să atace Rusia în timpul acelei fatidice zile de sâmbătă pentru noi; pentru alții a fost doar parte a unui scenariu.

Ei bine, acum vedem că acest Prigojin a executat un ordin, probabil la inițiativa a acelui Viktor Bout despre care am vorbit care l-a preluat în urmă cu câteva luni de zile, iar acest lucru poate să fie întărit și de acest articol din Newsweek, pe care îl găsiți, dacă dați căutare, inclusiv pe Solid News, dar inclusiv de faptul că Lukashenko, ce credeți, ne-a dezvăluit că Prigojin, surpriză sau nu, nu este în Belarus, nu este la Minsk, ci este mai degrabă la Moscova sau la Sankt Petersburg și, atenție, cu toți banii confiscați, adică suta și ceva de milioane de dolari, dați înapoi. Nu vi se pare că bucătarul s-a dus iar lângă stăpânul lui, adică lângă Putin? Nu vi se pare că de fapt banii ăia, care s-au găsit asupra lui, poate nu erau ai lui, ai bucătarului, ci îi dăduse stăpânul lui, țarul, ca să meargă probabil la cumpărături pentru ca să gătească mâncare mai bună? În fine, ca și concluzie e limpede că marile jocuri sunt extrem de cinice și populația, telespectatorii, ascultătorii sau cititorii ajung să fie pradă acestor manipulări. Nu și goldiștii, care în acest caz l-au avut la dispoziție pe Bogdan Comaroni, pe care îl felicit din nou.

Transcrierea editorialului vorbit din emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă!”, de la GOLD FM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri