Caută
Close this search box.

Generalul Kirilo Budanov susține că FSBl a primit ordin să-l asasineze pe Prigojin

Generalul Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații militare (GUR) al Ucrainei, afirmă că FSB-ul a primit ordin de a-l asasina pe Evgheni Prigojin.

„Avem informații că FSB (Serviciul Federal de Securitate al Rusiei) a fost însărcinat să îl asasineze. Vor reuși să facă asta? Vom vedea în timp”, a răspuns el într-un interviu acordat site-ului The Drive după ce a fost întrebat de soarta lui Prigojin după ce acesta a ajuns în Belarus.

„În orice caz, toate posibilele tentative de asasinat nu vor fi rapide. Le va lua ceva timp să stabilească abordările adecvate și ajunge în punctul de a fi pregătiți pentru o operațiune uriașă”, a adăugat el, subliniind încă o dată că nu este clar că agenții FSB vor reuși să facă acest lucru.

Întrebat de jurnaliștii de la The Drive, citați de Hotnews.ro, dacă încă este de părere că Vladimir Putin nu va supraviețui războiului, după ce a făcut comentarii în acest sens în luna noiembrie a anului trecut, șeful serviciului de informații militare a Ucrainei a răspuns:

„Dacă domnul Prigojin și-ar fi dus la capăt planul inițial, Rusia ar fi fost divizată în cel puțin două părți până acum, dar, întrucât asta nu s-a întâmplat, va trebui să așteptăm să vedem ce urmează”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri