Caută
Close this search box.

Narcan, medicamentul vedetelor cu care a fost readusă la viață Madonna

Starul pop Madonna, în vârstă de 64 de an, a ajuns la terapie intensivă din cauza unei infecţii bacteriene grave, informează Mirror.

Madonna a fost găsită fără suflare în locuința sa, dar unul dintre asistenți i-a administrat rapid o doză de Narcan. Artista intrase în șoc septic, iar Narcanul este un medicament foarte scump, folosit în general de către vedetele cu foarte mulți bani și care inversează șocul septic acut.

Narcan este un medicament care este adesea folosit pentru a trata o supradoză de narcotice într-o situație de urgență, dar poate ajuta și pacienții care se confruntă cu șoc septic.

Șocul septic este o afecțiune cauzată de o infecție care necesită îngrijire imediată. Simptomele fizice cu care Madonna s-ar fi putut confrunta includ tensiune arterială scăzută, dificultăți de respirație, membrele reci și palide și o scădere a urinării. Alte simptome psihice cu care s-ar fi putut confrunta vedeta includ dezorientarea și confuzia. Dacă nu este tratat imediat, șocul septic poate duce la insuficiența organelor sau la deces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri