Caută
Close this search box.

A murit Francisc Tobă. Deputatul avea 70 de ani

francisc tobă

Deputatul Francisc Tobă a murit marți, la vârsta de 70 de ani. Tobă a fost ales parlamentar pe lista AUR, fiind exclus din partid, iar în ultima perioadă a făcut parte din „Alianța pentru Patrie”, înființată de Codrin Ștefănescu.

Parlamentarul suferea de o boală incurabilă.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de către Oana Diana Leonte, purtător de cuvânt al „Alianței pentru Patrie”.

Militar de carieră, Francisc Tobă a intrat în politică după Revoluţie, devenind vicepreşedinte al FSN Sibiu.

Francisc Tobă era la al doilea mandat de deputat, primul fiind în perioada 1992-1996, ales atunci din partea PDSR.

Francisc Toba, om de țară, tată, soț, fiu de români si om de patrie! Astăzi,15.08.2023, domnul Francisc Toba, colonel ,doctor în științe militare, politician ,deputat timp de două mandate in Camera Deputaților din Parlamentul României , de ziua Sfânta a Adormirii Maicii Domnului, trece în neființă. Ne bucurăm de moștenirea cunoașterii sale lăsate nouă, familiei, prietenilor si nu în ultimul rând, romanilor, celor pentru care oricât ar fi făcut, el, Francisc Toba, considera că nu este suficient!

Sa te odihnești în pace ,Francisc, patriot, tată, soț, bunic și om de țară!

Dumnezeu să-l ierte!” – a scris pe pagina de facebook, politicianul Mario Ernest Caloianul, unul ditre apropiații lui Francisc Tobă.

Un răspuns

  1. Ne a parasit un mare om, politician și critic vehement al tarelor acestei societăți post decembriste, prieten devotat, sfătuitor de nădejde și model de urmat pentru tineri, minte permanent iscoditoare, făuritor și conducător de școli românești de arte marțiale și de snooker, un patriot român cum nu am mai întâlnit până acum, luptător consecvent pentru prestigiul și demnitate romanului și a României. Drum lin spre lumina, prieten drag.
    Sincere condoleanțe familiei indoliate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri