Caută
Close this search box.

Ciolacu: Măsurile de combatere a consumului de droguri, anunţate de ministrul de Interne Cătălin Predoiu sunt un pas înainte pe un traseu corect, dar nu sunt suficiente

Măsurile de combatere a consumului de droguri anunţate luni de ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Cătălin Predoiu, sunt un pas înainte pe un traseu corect, dar nu sunt suficiente, afirmă liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, apreciind că este nevoie de un efort masiv de destructurare a reţelelor de trafic cu droguri. 

”Măsurile de combatere a consumului de droguri, anunţate ieri de ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Cătălin Predoiu, sunt un pas înainte pe un traseu corect, dar nu sunt suficiente!
Este nevoie, în paralel cu testarea anti-drog în şcoli sau de confiscarea maşinii celui prins drogat la volan, şi de un efort masiv de destructurare a reţelelor de trafic cu droguri.
Aştept de la Poliţie să lupte mult mai eficient cu dealerii de droguri! Vreau să văd toate efectivele disponibile în stradă, pe urmele tuturor acelor nemernici care fac averi provocând adevărate tragedii în familiile românilor!”, scrie Ciolacu pe Facebook.

Poliţia Română are o uriaşă datorie în faţa societăţii în această privinţă, mai spune premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri