Caută
Close this search box.

Cîţu: Ştiţi ce ordonanţe a aprobat Ciolacu în primele sale două săptămâni de guvernare? Subvenţii de la buget în valoare de 3.7 miliarde lei care merg direct la firmele de partid şi mai departe îi finanţează campania electorală

cîţu

Fostul premier Florin Cîţu susţine că Guvernul condus de Marcel Ciolacu a aprobat ”subvenţii de la buget în valoare de 3.7 miliarde lei care merg direct la firmele de partid şi mai departe îi finanţează campania electorală”. ”Chiar nu vă este ruşine să veniţi şi să vă plângeţi de o situaţie bugetară dezastruoasă după ce tot voi aprobaţi ordonanţe pe bandă rulantă care cresc cheltuielile bugetare, nu au finanţare şi distorsionează mediul concurenţial?”, adaugă el.

”Marcel «vorbe, nu fapte» Ciolacu! Este evident că vrei să treci de la Ciolacu «vâslaşul lui Dragnea»  la Ciolacu «reformatorul».  Nici tu nu crezi asta. Te trădează faptele, nu vorbele. Marcel Ciolacu şi ministrul finanţelor au ieşit să ne spună că situaţia bugetară este îngrozitoare şi ei se apucă serios de treabă etc. Blah blah politic”, a scris, luni, pe Facebook, Florin Cîţu.

El a menţionat că a avertizat de un an şi jumătate ”că tot ce fac ne va aduce aici”, potrivit News.ro.

”Ştiţi ce ordonanţe a aprobat Ciolacu în primele sale două săptămâni de guvernare? Subvenţii de la buget în valoare de 3.7 miliarde lei care merg direct la firmele de partid şi mai departe îi finanţează campania electorală. Socialiştilor, întâi abrogaţi aceste ordonanţe. Urgent! Chiar nu vă este ruşine să veniţi şi să vă plângeţi de o situaţie bugetară dezastruoasă după ce tot voi aprobaţi ordonanţe pe bandă rulantă care cresc cheltuielile bugetare, nu au finanţare şi distorsionează mediul concurenţial? Mai ales după ce de un an jumate nu aţi făcut nicio reformă din PNRR”, a susţinut fostul premier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri