Caută
Close this search box.

Conference League. Farul s-a calificat în turul al treilea preliminar, Sepsi și FCSB, calificate în fața echipelor bulgare ŢSKA și CSKA 1948. CFR Cluj, elimnată

Echipele românești calificate în turul al II-lea al Europa Conference League au jucat, joi, meciurile retur, în urma cărora CFR Cluj a fost învinsă în deplasare și eliminată de Adana Demirspor, iar Sepsi și FCSB o urmează pe Farul în turul al treilea, cu victorii, acasă, cu ȚSKA Sofia și CSKA 1948 Sofia.

Farul lui Hagi s-a calificat în turul al treilea preliminar al Europa Conference League la fotbal, după ce a învins echipa armeană FC Urartu cu scorul de 3-2 (0-1), joi seara, pe Stadionul Urartu din Erevan, în manşa secundă a turului al doilea preliminar.

Campioana României merge mai departe după două victorii cu acelaşi scor, 3-2. Farul Constanţa va juca în turul al treilea contra formaţiei FC Flora Tallinn.

După 1-1 în meciul de la Cluj-Napoca, CFR Cluj a fost aproape de obţinerea calificării, dar a ratat şansa deşi a avut avantaj numeric în ultima jumătate de oră.

Gazdele au deschis scorul prin David Akintola (43), Vasile Mogoş a restabilit egalitatea (68 – penalty), dar Cherif Ndiaye (90+4) a marcat golul victoriei şi al calificării în turul al treilea preliminar.

Sepsi s-a calificat în turul 3 preliminar al Conference League după 4-0 cu ŢSKA Sofia

Formaţia condusă de Liviu Ciobotariu a pus în practică aceeaşi partitură care i-a adus succesul în tur, când s-a impus cu 2-0. Cu o apărare foarte bine organizată şi cu contraatacuri extrem de rapide, Sepsi a reuşit să o răpună încă o dată pe ŢSKA Sofia, chiar dacă aceasta a venit la Sfântu Gheorghe cu un nou antrenor, sârbul Nestor El Maestro, care l-a înlocuit zilele trecute pe compatriotul său, Sasa Ilic, potrivit TVR.

Marius Ştefănescu, cel mai bun jucător din partida tur de la Sofia, a fost şi de această dată cel mai mare pericol pentru poarta formaţiei bulgare.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe va întâlni în turul al treilea preliminar al competiţiei formaţia FC Aktobe (Kazahstan)

FCSB s-a calificat în turul al treilea preliminar al Europa Conference League la fotbal, după ce a învins echipa bulgară ŢSKA 1948 cu scorul de 3-2 (1-0), joi seara, pe Stadionul ”Arcul de Triumf” din Bucureşti, în manşa secundă a turului al doilea preliminar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri