Caută
Close this search box.

Mărturii din dosarul bărbatului bănuit că a ucis-o pe fetița de 12 ani găsită moartă în canapea

Ilie Marcel Şerbuc, bărbatul bănuit că a ucis-o pe fata de 12 ani a concubinei lui, a fost prezentat în fața judecătorilor olandezi, care trebuie să stabilească dacă va fi extradat. Audierile s-au încheiat, iar Tribunalul Amsterdam a rămas în pronunţare. Între timp,

Știrile TVR au obținut informații noi din dosar. Mărturiile arată și un comportament nepotrivit al bărbatului în raport cu tânăra de 12 ani.

Anchetatorii Poliției Capitalei au reușit să demonteze o afirmație mincinoasă a lui Marcel Șerbuc. Acesta îi spusese mamei sale că moartea copilei ar fi fost accidentală, urmare a unui conflict spontan între ei.

Mărturia mamei lui Ilie Şerbuc: „Am întrebat dacă a omorât-o şi el a zis că Da. L-am întrebat cum a fost posibil aşa ceva şi Ilie mi-a zis că în timp ce se afla acasă cu Simona (mama victimei – n.r.) şi cu Ana Maria s-a dus la baie să se spele pe mâini şi acolo se afla deja Ana, care se machia. Ana Maria a fost deranjată de faptul că a fost dată la o parte de Ilie şi l-a lovit cu palma în zona feţei. Ilie mi-a spus că s-a enervat foarte tare şi că a împins-o şi Ana a căzut cu capul de marginea căzii şi a început să sângereze din zona capului. Ilie mi-a spus că nu mai judecă deloc din cauza fricii iar din acest motiv nu a chemat salvarea.”

Numai că, un document oficial, care cuprinde constatările criminaliștilor, rezultate în urma analizelor chimice, demontează afirmațiile lui Șerbuc. Urme biologice au au fost găsite doar în zona canapelei, nu în baie.

Ilie Șerbuc a fost capturat în Olanda pe dată de 10 iunie. Pentru a judeca extradarea lui, magistrații olandezi au făcut anumite solicitări autorităților române.

Alina Gorghiu, ministrul Justiţiei: Din data de 13 iulie au fost transmise informațiile cerute privnd condițiile de detenție. Să știți că Autoritatea Națională a Penitenciarelor își face treaba constant cu privire la aceste comunicări legate de condițiile detenție.

Avocatul familiei fetiței omorâte spune că ancheta stagnează, iar motivul e unul simplu: lipsa lui Șerbuc din țară. Polițiștii de la Serviciul Omoruri, spun surse judiciare, așteaptă de săptămâni bune o decizie de extrădare, pentru a putea să-l audieze pe suspectul de crimă. Audierea bărbatului ar putea aduce elemente noi în anchetă.

Citește totul AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri