Caută
Close this search box.

Mihai Tudose susţine că unii liberali îl atacă pe Marcel Ciolacu pentru a-l da jos pe Nicolae Ciucă de la şefia PNL

Mihai Tudose, europarlamentar PSD,  a afirmat că, în ultimul timp, unii liberali au lansat atacuri la adresa premierului Marcel Ciolacu, pentru a-l da jos de la șefia PNL pe Nicolae Ciucă.

„Fantomele liberale roz cu buline. În ultimele zile asistăm la «atacuri» suburbane la adresa prim-ministrului Ciolacu. Atacuri venite din partea unor «lideri marcanţi» pnl.. Ce-i mână pe ei în luptă? Deficitul bugetar? Nu… Că’ e opera lor! Şi nu Ciolacu a împrumutat 100 miliarde € în ultimii trei ani….. Pensiile speciale? Nuuu! Că’ au avut trei prim-miniştri… şi nu preşedintele PSD este beneficiar de pensie specială, ci al lor!”, a scris Mihai Tudose miercuri pe contul său de Facebook.

„Şi atunci oare ce i-a apucat?!? Nu cumva a început sezonul de vânătoare în PNL? Cu un scenariu în care nişte băieţi deştepţi din PNL pun pe unii mai puţin deştepţi să provoace replici de la PSD împotriva actualei conduceri PNL? Şi apoi să-şi valorifice experienţa recentă de a schimba rapid conducerea (zic unii că prin sept)….

Iar apoi, după catastrofa PNL de la europarlamentare, să vină ei, băieţii liberali deştepţi şi să-i radă şi pe cei mai puţin deştepţi şi să fie ei şefi PNL când se fac listele la Parlament… eventual Guvern…. Şi între timp să vrei să laşi impresia că-ţi pasă de ţară……. Dar… fantomele fac gălăgie până când aprinzi lumina…( cu moderaţie la consumul de energie căci aţi avut “grijă” şi de asta!)”, crede Mihai Tudose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri