Caută
Close this search box.

Nicuşor Dan: Podul de la Doamna Ghica va fi deschis circulaţiei înainte de începerea şcolii

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, vineri, că Pasajul Doamna Ghica urmează să fie deschis circulaţiei în săptămâna dinaintea începerii noului an şcolar. Acum se fac testele de rezistență

Nicușor Dan promite că podul de la Doamna Ghica va fi dat în folosință înainte de a începe școala. Șantierul nu va fi închis în totalitate. Repecepția se va face mult mai târziu.

Opt camioane de mare tonaj încărcate au urcat pe pasajul Doamna Ghica pentru ca inginerii să îi testeze rezistența în diferite puncte, iar la începutul săptămânii viitoare se vor face noi verificări, potrivit TVR.

Lucrările sunt pe ultima sută de metri, muncitorii se ocupă acum de rosturile pasajului, finisează parcările de sub pod şi pun la punct sistemul de iluminat.

Șoferii care așteaptă în coloană speră că epopeea orelor pierdute în trafic se va încheia.

Pasajul e lung de 216 metri, cu două benzi pe sens, iar rampele de acces au câte 96 de metri. Primarul Capitalei nu crede că pasajul va rezolva toate problemele structurale ale traficului din București.

„La podul de pe Doamna Ghica am promis că înainte de începerea şcolilor o să dăm drumul. Şcoala începe luni, 11 septembrie, şi în săptămâna dinainte o să dăm drumul la circulaţie.

O să mai rămână nişte lucrări sub pod, la amenajarea parcărilor şi mici detalii, dar se va circula pe pod în momentul în care începe şcoala”, a precizat Nicușor Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri