Caută
Close this search box.

O mamă care și-a ucis copilul imediat după naștere și l-a aruncat la gunoi a murit în închisoare

O mamă care și-a ucis propriul copil imediat după naștere, înjunghiindu-l cu o foarfecă și aruncându-l apoi într-un coș de gunoi, a murit în închisoare, potrivit Mirror, citat de Pro TV.

Rachel Tunstill a fost condamnată de două ori la închisoare pe viață pentru uciderea fiicei ei, Mia Kelly, a doua sentință fiind pronunțată în 2019. Conducerea penitenciarului a confirmat că femeia a murit marți, 1 august.

Rachel Tunstill a fost găsită pentru prima dată vinovată de crimă în iunie 2017. Ea a fost condamnată la închisoare pe viață, dar acea condamnare a fost anulată un an mai târziu de Curtea de Apel. Ea s-a confruntat apoi cu o rejudecare și a fost din nou găsită vinovată de crimă în februarie 2019, fiind condamnată din nou pe viață.

Femeia a născut acasă, în timp ce partenerul său se juca pe computer în camera alăturată, în ianuarie 2017. Ea i-a spus acestuia că a avut un avort spontan și i-a cerut să-i dea o foarfecă, fără ca bărbatul să știe ce urma să se întâmple de fapt.

Femeia și-a înjunghiat copilul de 14 ori în spate, gât și piept, imediat după naștere. Apoi l-a aruncat la coșul de gunoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri