Caută
Close this search box.

Şeful IPJ Constanţa, Constantin Glugă, şi-a dat demisia. Noua conducere, asigurată de Mădălina Vlangăr

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a anunţat luni că noul şef interimar la IPJ Constanţa este comisarul-şef Mădălina Sorina Vlangăr.

Aceasta îl va înlocui în funcţie pe chestorul de poliţie Constantin Glugă, care şi-a anunţat demisia în urma anchetei privind accidentul de la 2 Mai.

Potrivit ministrului, întreaga structură organizatorică la IPJ Constanţa ”va fi regândită şi adaptată amplorii fenomenului infracţional specific acestui judeţ şi o nouă echipă managerială de tranziţie va asigura operarea sistemului până când noua organizare va intra în funcţiune”.

„O nouă echipă managerială va gestiona activitatea curentă şi va fi condusă de doamna comisar-şef Mădălina Vlangăr, actual director la centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională, fost şef de brigadă de Combatere a Criminalităţii”, a declarat Predoiu, la MAI.

El a anunţat că inspectorul-şef Constantin Adrian Glugă şi-a înaintat demisia.

”Menţionez, de asemenea, că în cursul zilei de astăzi, domnul inspector-şef Constantin Adrian Glugă şi-a înaintat raportul de eliberare din funcţie”, a mai spus Predoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri