Caută
Close this search box.

Un bărbat s-a legat cu cătușele de șine în stația Piaţa Unirii 2. Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 a fost reluată după ce persoana a fost scoasă din calea de rulare

Trenurilor de metrou au circulat în sistem pendulă pentru aproximativ 30 de minute între staţiile Eroii Revoluţiei şi Universitate, linia 1, după ce la Piaţa Unirii 2 un călător a coborât în calea de rulare şi s-a prins de şină cu cătuşe.

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 a fost reluată la ora 11:47, după ce persoana imobilizată a fost scoasă din calea de rulare, a anunţat Metrorex.

„Metrorex informează că astăzi, 08.08.2023, în jurul orei 11:20, în staţia de metrou Piaţa Unirii 2, pe linia 2, direcţia Berceni, un călător a pătruns în calea de rulare, imobilizându-se de şină cu un dispozitiv metalic de prindere (cătuşe). Personalul Metrorex a luat măsuri imediate de întrerupere a curentului din şina a 3-a şi a anunţat organele abilitate pentru intervenţie. La acest moment, personalul Metrorex şi personalul Brigăzii de Poliţie şi ISU intervin pentru a extrage călătorul din calea de rulare în condiţii de siguranţă”, se preciza în comunicatul iniţial al companiei.

Citește mai departe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri