Caută
Close this search box.

Un român a fost împușcat în Grecia, în circumstanțe încă neelucidate. MAE: Cetățeanul a fost operat

Ministerul Afacerilor Externe (MAE), prin intermediul Consulatului General la Salonic, a fost notificat telefonic, în data de 2 august 2023, cu privire la spitalizarea unui cetățean român în localitatea Polygiros, ca urmare a unui incident soldat cu rănirea prin împușcare a acestuia,

Ministerul Afacerilor Externe (MAE), prin intermediul Consulatului General la Salonic, a fost notificat telefonic, în data de 2 august 2023, cu privire la spitalizarea unui cetățean român în localitatea Polygiros, ca urmare a unui incident soldat cu rănirea prin împușcare a acestuia, și a întreprins demersuri pe lângă autoritățile locale pentru a obține informații suplimentare cu privire la identitatea și situația persoanei în cauză, transmite MAE, într-un comunicat.

Focuri de armă s-au auzit pe Muntele Athos, transmite Ora de Știri de la TVR. Victima este un bărbat din județul Botoșani ajuns acolo ca să lucreze pentru a-și ajuta familia. A ajuns însă pe un pat de spital și riscă să îi fie amputat un picior.

Familia îl acuză pe preotul român la care muncea bărbatul încă de la începutul anului că l-ar fi împușcat în picior. Consulatul General de la Salonic a fost informat acum 2 zile în legătură cu spitalizarea unui cetățean român ca urmare a unui incident în timpul căruia un cetățean român a fost rănit prin împușcare.

MAE precizează că reprezentantul Consulatului General al României la Salonic a pus la dispoziția familiei victimei datele de contact ale unui un avocat vorbitor de limba română și a solicitat poliției rapoartele detaliate privind împrejurările incidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri