Caută
Close this search box.

Accident grav în Caracal, produs de un polițist beat și drogat

O tânără, în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavăţu, a fost acroşată de un autoturism condus de un şofer în vârstă de 21 de ani, poliţist în judeţul Constanţa, care avea o alcoolemie de 0,56 mg/l. De asemenea, acesta a ieşit pozitiv la două substanţe interzise. Pentru a-l acoperi pe şofer, o tânără de 24 de ani, din Caracal, sora poliţistului, a susţinut în primă fază ca ea ar fi fost la volan.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, astăzi, 5 septembrie, în jurul orei 5.50, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Vornicu Ureche, din municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Caracal, potrivit Gazeta Nouă.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, ce ar fi fost condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal și un pieton, respectiv o tânără, în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavățu, județul Olt.

În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul municipal Caracal.

Întrucât a existat bănuiala rezonabilă că la volanul autoturismului s-ar fi aflat o altă persoană decât cea indicată inițial, polițiștii au efectuat verificări, în urma cărora s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt.

În mașina care a produs accidentul se mai aflau alți doi elevi ai Școlii de Poliție de la Câmpina.

Citește totul AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri