Caută
Close this search box.

Imagini de la flagrantul organizat de procurorii DNA pentru prinderea lui Dumitru Buzatu

Flagrantul a fost organizat vineri seară, în apropierea unei bălţi din Vaslui. Procurorii DNA au filmat toată acţiunea. Se vede cum Buzatu primeşte o geantă mare de la denunţător.

„Având în vedere faptul că în acea zi colaboratorul cu identitate reală urma să se întâlnească cu BD, având în vedere şi prevederile ordonanţei de autorizare a colaboratorului cu identitate reală SE, organele de urmărire penală au pus la dispoziţia colaboratorului o geantă maro cu suma de 1.250.000 lei compusă din 2.500 de bancnote cu cupiura de 500 lei.

Ulterior, la data de 22.09.2023, la ora 14:17:46, numitul BI ia legătura cu SE transmiţându-i Da, E, gata! A zis c-a plecat! Nu l-am întrebat de unde, am zis că ajungeţi într-o oră, a zis că „da”. Hai! În ziua de 22.09.2023, la ora 15:25:09, numitul BD ia legătura cu BI, discuţiile celor doi reliefând faptul că interesul numitului BD nu era legat de pescuit ci de întâlnirea cu SE:

BD: – Ai pescuit ceva?
BI: – Am prins câte un peşte toţi!
BD: – Altceva … decât peşte?
BI: – Altceva n-am prins! Încă n-am pescuit! Altceva n-am pescuit!
BD: – Hai că vin şi eu până la voi acolo să văd!
BI: – Hai! Hai!
BD: – Aranjaţi acolo, când vin eu să se prindă peştele ca lumea! Nu mai umblaţi cu prostii!
BI: – Deja am aranjat, le-am dat tot ce le trebuia, a făcut cerere scrisă, referat tot, gata!
BD: – … când vin … vin, pescuiesc 5 minute şi plec!
BI: – Gata! Da! Da! Dar cât durează ca să-i spun lui E. să vină cu mâncarea caldă?
BD: – Acuma vin! Acuma ajung!
BI: – Acuma ajungeţi?
BD: – Acuma, vin acum, da.

În aceeași zi, după sosirea inculpatului BD la Ferma Cârja, acesta a luat masa alături de SE, BI, OAM și CE, ulterior BD având o scurtă discuție singur cu SE, în cuprinsul acesteia colaboratorul cu identitate reală remițându-i președintelui CJ Vaslui geanta cu suma de 1.250.000 lei pusă la dispoziție de organele de urmărire penală.

Numitul BD a preluat geanta și a așezat-o în portbagajul autoturismului DACIA DUSTER”, potrivit referatului procurorilor DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri