Caută
Close this search box.

Misterul în cazul morții DJ Lalla se adâncește. Obiecte personale ale tinerei au fost descoperite pe malul mării de un localnic

Noi detalii din ancheta privind moartea Laurei Roșca, cunoscută ca DJ Lalla, nu fac decât să adâncească misterul. Un localnic susține, la două zile după ce plaja a fost periată de polițiști, că a găsit obiectele personale ale victimei.

Iar imaginile surprinse de o camera de supraveghere din zonă arată o persoană sau mai multe care au petrecut timp exact în locul de pe plajă în care a zăcut cadavrul femeii. Tot ce știm în acest moment e că Laura Roșca s-a înecat, cel mai probabil la mal.

La două zile după ce polițiștii și salvamarii au cercetat plaja în zona în care a fost găsit trupul Laurei Roșca, un localnic a scos la iveală obiectele personale ale tinerei – o pereche de adidași, telefonul și căștile, potrivit TVR. Le-ar fi găsit pe plajă, în apropierea locuinței de unde plecase Laura și la un kilometru de locul în care a fost găsită.

Ce s-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri e în continuare o enigmă. Se știe că Laura venise la Mamaia cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe Tiktok, după ce fusese părăsită de iubit. Către orele dimineții, a plecat din apartamentul bărbatului pe plajă, să vadă răsăritul. A fost descoperită fară suflare joi dimineața la ora 10.00. Prietenul de la care a plecat a fost audiat de polițiști timp de zece ore vineri, dar nu a vrut să dea detalii presei.

Necropsia a indicat că decesul s-a produs prin înec, cel mai probabil la mal, întrucât plămânii conțineau nisip. Procurorii iau în calcul accidentul sau sinuciderea.

Au apărut însă detalii care ar putea dirija ancheta și în altă direcție. Imagini surprinse de o cameră de supraveghere arată siluete plimbându-se chiar în locul în care se afla trupul deja neînsuflețit al femeii, la intervale diferite de-a lungul dimineții. Nu se știe deocamdată dacă Laura Roșca era sub influența vreunei substanțe psihoactive. Rezultatele toxicologice vor fi disponibile în câteva săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri