Caută
Close this search box.

Poliția București ar putea primi 100 de dispozitive de testare antidrog, la propunerea viceprimarului Capitalei

Viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, propune achiziţionarea a 100 de dispozitive de testare antidrog, în urma unei solicitări venite din partea Poliţiei Municipiului Bucureşti.
Bujduveanu a elaborat un proiect de hotărâre în acest sens şi îşi exprimă speranţa că iniţiativa nu va fi blocată de USR Bucureşti.

„De astăzi, Primăria Capitalei este instituţie suport în lupta antidrog. Am hotărât să depun un proiect de hotărâre prin care cer Consiliului General al Municipiului Bucureşti să aprobe achiziţionarea a 100 de dispozitive de testare antidrog. Este o decizie pe care am luat-o în urma solicitării făcute de Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Nu voi asista pasiv la acest fenomen care macină societatea noastră”, scrie viceprimarul pe contul lui de Facebook.

„Ministerul Justiţiei, Ministerul Afacerilor Interne şi alte autorităţi întreprind deja măsuri pentru prevenirea, combaterea şi eradicarea consumului de droguri. Este şi obligaţia noastră – morală şi legală – de a contribui la combaterea acestui fenomen. Sper că USR Bucureşti nu va bloca şi acest proiect”, scrie Bujduveanu.

Un răspuns

  1. Este vorba de Poliția Capitalei, nu de Poliția Locală București……rectificați dacă puteți….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri