Caută
Close this search box.

Procesul lui Donald Trump, în Georgia, va fi transmis în direct

Un judecător a decis că procesul împotriva fostului președinte al SUA, Donald Trump, și a co-acuzaților săi în cazul fraudei electorale din Georgia va fi televizat.

Procesul va fi, de asemenea, transmis în direct pe YouTube, a declarat judecătorul de la Fulton County Superior Court, Scott McAfee, potrivit BBC.

Domnul Trump se numără printre cei 19 inculpați acuzați de conspirație pentru răsturnarea rezultatelor votului din statul american Georgia din 2020.

El a pledat nevinovat și a renunțat la dreptul de a apărea în instanță săptămâna viitoare.

Trump se confruntă cu 13 acuzații, inclusiv racketeering

Trump s-a predat la închisoarea Fulton County din Atlanta săptămâna trecută, unde i-a fost făcută o fotografie de identificare.

El a negat în repetate rânduri orice implicare greșită, descriind cazul ca fiind unul motivat politic.

În total, Trump se confruntă cu 13 acuzații, inclusiv racketeering, pentru presupusa presiune exercitată asupra oficialilor din Georgia pentru a inversa rezultatele alegerilor prezidențiale din 2020 în acel stat.

Într-un document depus la instanță joi, domnul Trump a declarat că „înțelege pe deplin” natura acuzațiilor și dreptul său de a apărea în instanță.

„Înțelegându-mi drepturile, renunț în mod liber și voluntar la dreptul meu de a fi prezent la citirea acuzației la audierea pe baza actului de acuzare în instanță”, se arată în documentul semnat.

Donald Trump, principalul candidat la nominalizarea republicană pentru alegerile prezidențiale din 2024, a apărut la fiecare dintre cele trei audieri anterioare – în care i se aduc acuzațiile. Citește mai departe textul AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri