Caută
Close this search box.

Românul care a câștigat 4 milioane de euro la Loto a murit sărac, la 51 de ani

Mihai Cazacu, românul care a câștigat 3,8 milioane de euro la Loto, a murit. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, era din Tg. Frumos, iar câștigul la loterie i-a adus numai probleme. Blestemul banilor l-a urmărit în ultimii 15 ani, scrie Adevărul.

Se pare că toate necazurile au apărut în viața lui după ce s-a îmbogățit peste noapte. Mihai Cazacu, ieşeanul care în 2008 a câştigat 3,8 milioane de euro la Loto, a fost vizat în 2017 de o anchetă derulată de DIICOT. Alături de fratele său, Petrică, dar şi de alte persoane, Cazacu a fost acuzat că ar fi pus pe picioare o reţea de evaziune fiscală şi a creat un prejudiciu de 6 milioane de lei statului român.

„În perioada 2010-2013, membrii grupării ar fi acţio­nat pe raza mai multor judeţe din ţară pe linia evaziunii fiscale şi spă­lării banilor. Din cercetări a re­zultat că societăţile comerciale im­plicate ar fi acţionat pe trei paliere infracţionale şi ar fi creat pe fiecare palier circuite fictive de fac­turi fiscale, care aveau ca obiect prestări de servicii în domeniul construcţiilor şi reabilitării de drumuri judeţene, naţionale şi auto­străzi“, anunțau anchetatorii la acea dată.

Două condamnări la activ

Procurorii au mai arătat că suspecţii ar fi înregistrat în contabilitate facturi fictive care atestau închirierea nereală a unor utilaje de construcţii, scopul fiind deducerea ilegală de TVA. Prejudiciul total ce ar fi fost creat de cei implicaţi în reţea ar fi de 6 milioane de lei, au mai precizat procurorii.

Mihai Cazacu avea deja la acea dată două condamnări la activ, ambele pentru fapte comise după ce a devenit milionar în euro. Ieşeanul a mai fost cercetat într-un un dosar, după ce s-ar fi urcat băut la volan. De asemenea, a mai fost parte vătămată într-un dosar de violenţă, unde acuză că ar fi fost bătut de interlopi cărora le-ar fi datorat bani.

Fără bani și bătut

Bărbatului din judeţul Iaşi i se potrivește perfect proverbul “banii nu aduc fericirea”. Mihai Cazacu a câştigat în 2008, la Loto 6 din 49, 3,8 milioane de euro. În doar câțiva ani a ajuns falit, toate firmele pe care le administra au intrat în insolvenţă, a fost condamnat pentru că nu a mai putut plăti contribuţiile angajaţilor şi a fost bătut de interlopi din cauza unor datorii neachitate.

Citește totul AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri