Caută
Close this search box.

Scurgeri de oxigen dintr-un recipient de circa 10.000 de litri, la o firmă care încarcă butelii de oxigen, la Cluj-Napoca

Pompierii au intervenit, vineri dimineaţă, la sediul unei firme care încarcă butelii de oxigen, la Cluj-Napoca, fiind constatate scurgeri dintr-un recipient de circa 10.000 de litri încărcat cu oxigen. Accesul persoanelor civile a fost restricţionat într-un perimetru cu o rază de 500 de metri, iar robinetul recipientului a fost închis, potrivit News.ro.

”Pompierii din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Cluj-Napoca au fost alertaţi în această dimineaţă, în jurul orei 5.50, pentru stingerea unui posibil incendiu izbucnit la un operator economic, cu obiect de activitate încărcarea de butelii de oxigen, situat pe strada Cantonului din municipiul Cluj-Napoca. La faţa locului s-au deplasat opt autospeciale pentru stins incendii, două autoscări, două echipaje SMURD şi unul SAJ, precum şi echipaje de poliţie. În momentul sosirii la faţa locului, pompierii au constatat că existau scurgeri de oxigen dintr-un recipient încărcat cu oxigen, de aproximativ 10.000l, fără a consta existenţa unei flăcări”, a transmis ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri