Caută
Close this search box.

Alexandra Păcuraru se retrage de la Realitatea Plus: „Am decis să iau o pauză medicală de la televiziune”

alexandra păcuraru

Alexandra Păcuraru – moderatoarea emisiunii „România Suverană”, de la Realitatea PLUS, a anunțat că se retrage temporar din televiziune din motive de sănătate.

Alexandra Păcuraru a subliniat că este recunoscătoare pentru întreaga experiență pe care a acumulat-o alături de echipa de la Realitatea PLUS și alături de telespectatorii săi, atât din țară, cât și din diaspora.

Moderatoarea a mărturisit, potrivt realitatea.net, că, deși a refuzat anterior să se implice pe platforme de socializare precum Facebook, Instagram, TikTok și Telegram, în contextul retragerii temporare de la emisiune a decis să facă un pas înainte și să se conecteze direct cu publicul său prin aceste mijloace de comunicare. Această schimbare este un mod de a menține legătura cu telespectatorii în absența sa de pe micile ecrane.

„Vă rog să aveți răbdare să mă lăsați să învăț să postez, să învăț să filmez, să montez și să promovez materialele pe care le gândesc. Uite cum am învățat azi să nu mai spun niciodată „niciodată”!”, a transmis Alexandra Păcuraru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri