Caută
Close this search box.

Cel mai mare partid de opozitie din Suedia cere trimiterea armatei in strada, pentru a stopa razboiul dintre bandele de infractori

Cel mai mare partid de opozitie din Suedia a cerut joi guvernului sa desfasoare armata pentru a ajuta la oprirea razboiului intre bande, in urma caruia unsprezece persoane au fost impuscate mortal pana acum in aceasta luna si care a starnit indignarea cetatenilor si a politicienilor.

Doua persoane au fost ucise in impuscaturi separate in Stockholm miercuri, iar o femeie in varsta de 20 de ani, despre care se crede ca era un martor nevinovat, a fost ucisa cand o bomba a distrus o casa din Uppsala in primele ore ale zilei de joi.

„Aceasta nu este Suedia, nu asa ar trebui sa fie Suedia”, a declarat joi liderul social-democrat Magdalena Andersson intr-o conferinta de presa. Andersson, care a pierdut alegerile de anul trecut in parte din cauza faptului ca alegatorii au dezaprobat capacitatea guvernului sau de a combate criminalitatea, a cerut premierului sa schimbe legea pentru a permite armatei sa ajute politia in combaterea bandelor. Citește mai departe pe aktual24.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri