Caută
Close this search box.

Femeie prinsă pe Aeroportul Henri Coandă cu droguri ascunse în interiorul corpului

O femeie a fost prinsă cu droguri pe Aeroportul Henri Coandă, în timp ce încerca să plece din ţară, o parte dintre stupefiante fiind găsite ambalate în caşete ascunse în corp, au declarat joi, pentru Agerpres, surse judiciare.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, o femeie de cetățenie română a fost reţinută  pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi tentativă la trafic internaţional de droguri de mare risc, în valoare de 80 de mii de euro.

„Din cercetările efectuate a rezultat că inculpata a procurat, transportat şi deţinut vederea comercializării 12 caşete conţinând cantitatea totală de 159,06 grame cocaină, pe care intenţiona să o scoată din ţară la data de 15.10.2023, când a fost depistată de către poliţiştii de frontieră, cu ocazia supracontrolului de securitate efectuat în zona de tranzit a Aeroportului Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti – Otopeni.

În cursul acestei zile a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatei, pentru o perioadă de 30 de zile”, precizează DIICOT.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţişti din cadrul IGPF – Centrul de Supraveghere şi Controlul Trecerii Frontierei Aeroporturi Bucureşti-Otopeni – Serviciul de Prevenire şi Combatere a Migraţiei Ilegale şi Infracţionalităţii Transfrontaliere şi ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog. Activităţile de cercetare au beneficiat de sprijinul Serviciilor Criminalistice din cadrul Poliţiei Capitalei şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri