Caută
Close this search box.

Rafila păstrează un hoț de conserve în fruntea spitalului județean Focșani, deși i-a expirat mandatul din ianuarie

Rafila menține un hoț de conserve, Constantin Mândrilă, în fruntea spitalului județean Focșani, deși i-a expirat mandatul din ianuarie.

În noiembrie 2022, pe site-ul spitalului a fost postat un anunț privind organizarea unui concurs pentru postul de manager – post ocupat de Mândrilă din 2012 –, dar concursul a fost anulat, iar managerul a primit un mandat interimar, potrivit defapt.ro.

Constantin Mîndrilă a fost condamnat la închisoare cu suspendare în 2008 pentru că a furat conserve de carne din Rezerva de stat destinate victimelor inundațiilor, pe când era secretarul Prefecturii Vrancea.

Cu toate acestea, în 2012, el a ajuns manager al Spitalului Județean Vrancea, prin concurs, numirea fiind semnată de ministrul Sănătății de la acel moment, Raed Arafat. Poreclit „secretarul conservă” pentru că a furat din alimentele sinistraţilor, el a reuşit să câştige concursul pentru funcţia de director al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” din Focşani cu nota 9,58, în condiţiile în care lucrarea i-a fost corectată de colegii săi de la Partidul Social Democrat.

Pe lângă cei circa 9.500 de lei pe care-i câștigă lunar de la spital, Mândrilă este plătit cu aproximativ 1.600 de lei pe lună de Corul Municipal Pastoral Focșani, unde este tenor.

Citește totul AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri