Caută
Close this search box.

Crimă şocantă. Un bărbat de 25 de ani și-a ucis tatăl, fost director al Direcției Agricole Județene Sibiu, după ce ar fi consumat droguri

Crimă şocantă în Sibiu.  Un tânăr de 25 de ani și-a ucis tatăl în propria casă.

O nouă crimă comisă de un dependent de droguri s-a întâmplat duminică noapte în orașul Sibiu, unde un tânăr de 25 de ani și-a ucis propriul tată la numai 10 zile după externarea dintr-un spital de psihiatrie. În momentul crimei, bărbatul s-ar fi aflat sub influența dublă a alcoolului și a drogurilor, cel mai probabil 3 CMC.

Tânărul este cunoscut cu afecțiuni psihice, dar și ca utilizator de stupefiante și apropiații familiei sale susțin că aceasta a făcut eforturi pentru a-l trata. Lipsa unor servicii medicale specializate a împiedicat efectuarea unui tratament adecvat, potrivit TVR.

Crima a avut loc duminică noapte. Victima este un fost director al Direcției Agricole Județene Sibiu, care a fost ucis de propriul fiu. Tânărul de 25 de ani se externase pe 13 octombrie din spitalul de psihiatrie și de atunci nu mai trecuse pe acasă, spun surse judiciare.

Duminică seară, însă, a revenit la domiciliu și a început un scandal cu părintele său. La audieri, autorul crimei ar fi declarat că în copilărie tatăl său l-ar fi bătut și, sub influența stupefiantelor și a alcoolului, imaginile de atunci i-ar fi revenit în memorie, susțin aceleași surse.

„Urmare a loviturilor primite, a survenit decesul. Din primele cercetări a reieșit suspiciunea că tânărul se afla sub influența substanțelor interzise, este posibil ca acesta să fi consumat și alcoolul. Cunoaștem faptul că avea și afecțiuni psihice”, a declarat Mihaela Ruginosu, prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Crima i-a șocat pe cei care cunoșteau familia victimei. Cercetările au scos la iveală că tânărul care și-a ucis părintele ar fi consumat stupefiante încă din perioada adolescenței.

„A trecut de la cannabis la droguri sintetice și acum la etnobotanice. Părinții au încercat multe variante de tratare a dependenței, dar ineficiente din punct de vedere al tratamentului. El avea o legătură cu o fată dependentă care avea episoade violente față de membrii familiei.”, spune Cătălin Țone, expert antidrog

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri