Caută
Close this search box.

MAE anunță că a patra persoană cu dublă cetățenie, română și israeliană, este ostatică a Hamas

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că o a patra persoană care are cetățenie dublă, israeliană și română, este ostatică Hamas.

În contextul situației de securitate din Statul Israel și Fâșia Gaza, în urma verificărilor efectuate de către autoritățile române, pe baza informațiilor transmise de către autoritățile israeliene, încă un cetățean cu dublă cetățenie, israeliană și română, cu domiciliul în Statul Israel, este ostatic în Fâșia Gaza.În total, în acest moment, patru persoane cu dublă cetățenie – română și israeliană – sunt ținute ostatice de gruparea teroristă.

„În continuarea precizărilor transmise de către Ministerul Afacerilor Externe în contextul situației de securitate din Statul Israel și Fâșia Gaza, precizăm că în urma verificărilor efectuate de către autoritățile române, pe baza informațiilor transmise de către autoritățile israeliene, încă un cetățean cu dublă cetățenie, israeliană și română, cu domiciliul în Statul Israel, este ostatic în Fâșia Gaza”, a anunțat MAE.

Potrivit informaţiilor transmise până acum de autorităţile israeliene, cinci români cu dublă cetățenie și cu domiciliul în Israel au murit în urma atacului Hamas din 7 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri