Caută
Close this search box.

PNL a ales varianta candidaturii pe liste proprii în alegerile din 2024 / Ciucă: Vom continua să colaborăm cu PSD

Update Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a anunţat, vineri la Sinaia, că liberalii au decis, cu unanimitatea de voturi, să aleagă calea „Prin noi înşine” în alegerile din 2024, şi anume să meargă pe listă proprie şi să nu facă o alianţă cu PSD privind liste comune în alegeri. „Doresc să subliniez, fără niciun fel de echivoc, să nu se înţeleagă cumva că, prin această decizie, PNL a gândit o altă abordare a prezenţei noastre la guvernare. Vom continua să guvernăm, vom continua să colaborăm şi să cooperăm pentru îndeplinitrea obiectivelor cu PSD”, a adăugat liderul liberalilor, citat de News.ro.

Stirea inițială:

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a anunțat vineri în ședința conducerii PNL că vrea să candideze la alegerile prezidențiale din 2024.

Nicolae Ciucă le-a transmis liberalilor că coagularea dreptei se va face în jurul PNL.

”Suntem pe finalizare cu fuziunea prin absorbţie cu ALDE. Suntem singurul partid care poate coagula dreapta”, a spus Ciucă în şedinţa Biroului Politic al PNL.

Prin noi înşine am reuşit de-a lungul istoriei. Prin noi înşine vom reuşi să abordăm alegerile din 2024 şi să le câştigăm, să dăm preşedintele României, pentru că nu există altă soluţie pentru dezvoltarea României. Suntem aici să stabilim strategia şi direcţia. Avem nevoie ca pe baza acestor valori să ne asumăm obiectivele. Pentru îndeplinirea lor avem clar nevoie de o strategie şi un plan”, a spus liderul partidului, Nicolae Ciucă, în debutul şedinţei, potrivit unor surse liberale citate de presă.

Liberalii s-au reunit vineri al Sinaia în ședința Biroului Politic Național. Ei urmează să decidă dacă merg pe liste comune cu PSD sau pe liste separate la cele patru rânduri de alegeri din 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri