Caută
Close this search box.

Abuzurile culinare strică sărbătorile. Ce recomandă specialiștii

Sărbătorile sunt marcate, de multe ori și de excesele pe care oamenii le fac atunci când se așează la masa îmbelșugată. În utimele 48 de ore, a crescut cu peste 30 la sută numărul apelurilor la ambulanță București-Ilfov. Nu doar alimentele, ci și alcoolul ne pot face rău. Medicii ne îndeamnă să invităm cu noi, la masa de Crăciun, și cumpătarea.

Mesele bogate, de sărbători, trebuie însoțite, obligatoriu, de mișcare. Mulți nu știu cum să facă față apetitului la o masă îmbelșugată.

În ultimele două zile, aproape 3.500 de persoane au cerut ajutorul medicilor. Mai bine de jumătate au fost cazuri grave și foarte grave.

Prin telefon, ALICE GRASU – DIRECTOR AMBULANȚĂ BUCUREESTI-ILFOV: Noi nu avem concedii de odihnă, nu avem recuperări, toată lumea este la serviciu. Tot reușim să facem față cu multă dificultate numărului mare de solicitați. De aceea îndemn la moderație, cumpătare, atât în ceea ce privește consumul alimentelor, foarte gustoase, cu mult drag pregătite, dar aceste preparate sunt adevărată bombe calorice, dar și consumul de alcool în această perioadă.

În ultimele 48 de ore, serviciile de urgență au fost alertate în Capitală și pentru zeci de oameni cărora li s-a făcut rău pe stradă.

The post Abuzurile culinare strică sărbătorile. Ce recomandă specialiștii appeared first on tvrinfo.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri