Caută
Close this search box.

Primarul Nicușor Dan, la TVR Info: Suntem cam la 10 la sută fie furnizare sub parametri, fie avarie lipsă de furnizare. Avariile sunt inevitabile

La ora aceasta se circulă bine în București, a dat asigurări primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, care a spus, la Tema Zilei, de pe TVR Info, că nu a avut probleme în trafic în drum spre TVR, deși ninge continuu de câteva ore.
Legat de termoficare, Nicușor Dan recunoaște „că  au fost avarii semnificative la rețeaua de termoficare în ultimele zile în București, în sectoarele 2 și 3, und eunii locuitori au rămas fără apă caldă și căldură, iar Nicușor Dan a explicat la Tema Zilei ce s-a întâmplat: Avem vreme rece de 7-8 zile. Weekendul a fost foarte bine. Am avut o avarie la începutul săptămânii și am avut o avarie ieri dimineață. Cea de la începutul săptămânii a fost remediată.

Atunci a fost o rețea magistrală. Am avut 40% apartamente afectate în primă fază. Acum este o avarie care se va repara în cursul acestei seri. Ora 23.00 este ora la care ni s-a promis că se remediază. Urmând ca până mâine la amiază să se încarce treptat apa caldă, pentru că având rețeaua în care multe porțiuni sunt vulnerabile nu poți să vii cu presiune mare de la început. Cam asta e situația, deci mâine la amiază o să fie – dacă nu se întâmplă altă avarie – mâine la amiază o să fie bine. Suntem cam la 10 la sută fie furnizare sub parametri, fie avarie lipsă de furnizare.

În sezonul rece, apar problemele pe rețeaua principală, de la CET-uri până la punctele termice”, a spus primarul general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri