Caută
Close this search box.

Frank Farian, fondatorul trupei Boney M, a murit la vârsta de 82 de ani

Producătorul muzical german Frank Farian – fondatorul trupei disco Boney M – a murit la vârsta de 82 de ani, potrivit unui anunț al familiei sale, notează BBC.

Familia acestuia a publicat un comunicat, prin intermediul agenției lui Farian, în care au anunțat că acesta a decedat la domiciliul său din Miami.

Boney M, care s-a format în 1976, a avut o serie de single-uri de succes, printre care Daddy Cool, Rasputin și Mary’s Boy Child. De asemenea, Farian a fondat duo-ul Milli Vanilli, care a fost implicat într-o controversă legată de playback.

Născut în anul 1941, sub numele de Franz Reuther, la Kirn, în sud-vestul Germaniei, Farian s-a format ca bucătar și a urmat o carieră muzicală, mai întâi a fost cântăreț și apoi producător.

De asemenea, a lucrat cu artiști precum Meat Loaf și Stevie Wonder și a vândut aproximativ 800 de milioane de discuri în întreaga lume.

În 2022, Farian a dezvăluit că a suferit o operație la inimă și că i s-a introdus o valvă cardiacă de porc, despre care a spus că i-a salvat viața.

.

The post Frank Farian, fondatorul trupei Boney M, a murit la vârsta de 82 de ani appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri