Caută
Close this search box.

Internetul, speriat de apocalipsa ”căprioarei zombie”. Ce este această boală

Internetul a explodat în ultimele zile după o ce o boală misterioasă se răspândeşte cu rapiditate în Statele Unite. Nu vorbim despre oameni, ci despre căprioare zombie. Boala cerbului și căprioarei zombie, așa cum a fost supranumită, se răspândește în Statele Unite și stârnește îngrijorare.

De asemenea, în luna octombrie, Comisia Europeană a lansat un pachet de măsuri destinat impulsionării sectorului energiei eoliene, care include tot mai mult sprijin financiar pentru furnizorii din industria energiei eoliene, prin intermediul Băncii Europene de Investiţii, dar şi modificări cu privire la licitaţiile pentru energii regenerabile care ar putea să îi favorizeze pe producătorii locali.

În timp ce energia fotovoltaică a explodat, pe măsură ce consumatorii au recurs la panourile solare pentru a contracara creşterea facturilor la electricitate, industria energiei eoliene din Europa a fost lăsată în mare parte în urmă. Producătorii de turbine au pierdut bani, iar unii dezvoltatori de parcuri au anulat sau amânat unele proiecte din cauza creşterii costurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri