Caută
Close this search box.

Cum au motivat magistrații decizia de arestare a patronului Fermei Dacilor, Cornel Dinicu

Magistraţii de la Judecătoria Ploieşti au motivat decizia de arestare preventivă a patronului Fermei Dacilor, Cornel Dinicu. Aceştia subliniază că lăsarea lui Dinicu în libertate ar putea crea impresia că oricine poate încălca legea, pentru că nu păţeşte nimic.

Potrivit documentului, Dinicu a refuzat să dea declaraţii, însă a precizat că, în opinia sa, a plătit anticipat pentru mai multe vieţi.

Avocaţii lui Dinicu cer însă cercetarea autorităţilor competente în eliberarea autorizaţiilor care ar fi întârziat punerea în legalitate a Fermei Dacilor.

Avocații consideră că, dacă se poate vorbi de o culpă, aceasta este şi a autorităţilor statului pe numele cărora deja Dinicu ar fi formulat plângeri penale. Totodată, apărătorii au cerut în mod expres judecătorilor să ia în calcul ipoteza unei mâini criminale.

Avocaţii au contrazis martorii care au spus că în acea seară nimeni nu a băut şi nu a fumat în interiorul complexului turistic.

Marți, Tribunalul Prahova va decide dacă Cornel Dinicu rămâne în arest.

The post Magistrații au motivat decizia de arestare a patronului Fermei Dacilor, Cornel Dinicu appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri