Caută
Close this search box.

Cristian Tudor Popescu șochează cu o propunere de referendum: ‘Merită să mai existe România?’

cristian tudor popescu

Gazetarul Cristian Tudor Popescu comentează sarcastic declarațiile șefului Statului Major al Armatei despre pregătirea pentru război cu Rusia. Acesta oferă „motive” pentru care țara ar „merita” să fie apărată și propune un referendum: „Merită să mai existe România?”

„Legea ucide

Șeful Armatei vrea pregătire militară generală, în vederea unui război cu Rusia. Adică, revenirea la „armata întregului popor” a lui Ceaușescu. Cel mai frecvent răspuns al celor întrebați dacă vor să se instruiască ca să lupte pe front pentru România este: „Să ne apere NATO. Eu n-am ce apăra”.

Așa să fie, ce pretind acești defetiști, viitori dezertori? Zic că nu, întrucât există niște lucruri de apărat, prin vitejie patriotică, în țara asta:

-prim-vicepreședintele partidului de guvernământ PNL merge cu Lamborghini, consoarta cu Bentley, sau invers, și sparge 600.000 de euro din șpăgi în vacanțe prin stațiuni de superlux de pe mapamond. Președintele acestei țări sărace și al PNL nu ni se dă voie să știm cât cheltuiește din bugetul statului întins până la rupere, făcând turism prezidențial, împreună cu consoarta, cu avioane private pentru milionari în ce țări îi poftește lui inimațul;

– Justiția română hotărăște că polițistul care, mergând cu viteză a omorât o copilă pe trecerea de pietoni, nu va face nicio zi de pușcărie. E îngrozitor să vezi cum corupția ucide, la Crevedia, la ferma Dacilor, dar ce să mai spui când legea ucide?

– arhiepiscop al BOR spune, primind o mită, că e mană cerească și nu va păți, nici el, nimic pentru asta;

– Ion Iliescu rămâne nepedepsit pentru crimele din decembrie `89 și iunie `90;

– 1 miliard de euro aruncat de guvernul României pe vaccinuri care n-aveau nicio șansă a fi utilizate vreodată. Firma Pfizer a dat în judecată statul român pentru că nu a plătit ce a cumpărat – și va câștiga. Canadienii exploatatori de aur de la (Uniți salvăm) Roșia Montană au încheiat procesul și așteaptă să primească 2 miliarde de euro de la România;

– premierul României s-a făcut revoluționar de `89 pe baza propriilor declarații, între care una falsificată;

– niciunul dintre prim-minștrii, miniștrii, generalii doctori în plagiat n-a avut dureri nici în pix din cauza asta;

– cârdășia de guvernământ PSD-PNL aranjează la tejghea cine să fie ales președinte al României în 2024 și cine în 2028. Adică, desființează democrația, alegerile și pe alegători;

– cel puțin 25% dintre români votează cu partidele pro Rusia, AUR și Șoșoacă.

Acestea sunt doar cele mai recente. Completați dumneavoastră lista, mergând înapoi până în 1989. Și, pe cale de consecință, cred că ar fi necesar, pentru lămurire, un referendum cu întrebarea: Merită să mai existe România?”, scrie CTP pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri