Caută
Close this search box.

Decorează-ți laptopul de gaming ASUS

Tocmai ți-ai cumpărat laptopul mult dorit? Fie că este vorba despre un laptop de gaming ASUS, fie că este un ASUS Vivobook sau un ASUS Zenbook sau orice alt laptop elegant, parcă îi lipsește o notă ce ține de personalitatea ta, nu-i așa? Nimeni nu spune că nu-ți poți decora laptopul pentru a simți cu adevărat că îți aparține.

Mai jos ai câteva idei despre cum îți poți decora laptopul în mod sigur, fără ajutorul unui specialist. Tot ce ai nevoie sunt doar câteva materiale pe care le găsești foarte ușor.

Cum să îți decorezi laptopul acasă

Autocolante inspirate de internet și cultura pop

Ești un mare guru al rețelelor sociale și petreci mare parte din timp pe ele? Îți place să-ți împărtășești viața sau experiența online, unde poți să-ți ajuți urmăritorii să învețe lucruri sau să distribuie chestii? Atunci cu ce ar fi mai bine să-ți decorezi laptopul de gaming ASUS dacă nu cu autocolantele inspirate de cultura pop și rețelele sociale?

Carcasa pictată manual cu dungi și sclipici

Ai deja o carcasă subțire pentru laptop cu care să acoperi exteriorul, dar nu poți să nu simți că este puțin prea simplă pentru gusturile tale? Ei bine, ai putea să-ți cumperi un laptop de gaming ASUS care să aibă un aspect mai interesant, dar poate că ar fi mult mai distractiv și satisfăcător să-l personalizezi pe cel pe care îl ai deja pentru a-i oferi un pic de stil în plus! Asta nu înseamnă că trebuie să te complici; transformă-l într-un mod elegant, adăugând câteva dungi pictate și dezordonate, pentru a contrasta cu unele benzi realizate complet din sclipici.

Dungi din bandă washi cu model

Îți place ideea dungilor, dar de fapt nu ai o carcasă/ folie, așa că nu ești sigur că vopseaua este cea mai bună metodă pentru tine? Ei bine, să știi și că asta nu înseamnă că nu poți avea dungile pe care ți le dorești! Vezi cum poți să creezi un model în dungi atrăgător, folosind bandă washi colorată și cu modele vii.

Carcasă pictată manual

Este laptopul tău un model mai vechi  pe care l-ai construit, modificat și asamblat singur pentru că ești pasionat de tehnologie și ai vrut să-i oferi o anumită combinație de caracteristici cu care laptopurile cumpărate din magazin nu vin de obicei la preț accesibil ?

Ei bine, din moment ce este deja o creație DIY, de ce să nu o duci la nivelul următor și să adaugi și propriul tău design? Dacă ești un pictor pasionat și crezi că poți fi suficient de atent cu o tehnică de stropire pentru a-ți menține munca sub control asupra unei piese tehnologice, o să-ți placă recrearea unor peisaje cu tematică inspirată de cosmos și galaxii.

Ai grijă, poți risca să pictezi și un laptop de gaming ASUS, dar nu este varianta cea mai recomandată, mai ales dacă nu ai mai făcut asta până acum.

Design de vopsea cu puncte

Ai fost foarte intrigat de ideea de a picta manual un design direct pe laptop, dar ai prefera să creezi ceva mai subtil și ușor de păstrat într-un colț? Poate ai prefera să faci un design mai mic pentru că ai dori să îl poți imita și pe dispozitivele tale mai mici, precum o tabletă! În acest caz, un model minunat de vopsea cu puncte, inspirat de tehnicile puntillismului, ar putea fi cea mai bună idee pentru tine.

Colaj personalizat

Te uiți la folia laptopului tău și te gândești cât de bine ar arăta acoperit cu decupaje, dar nu ești sigur că ai timp să-ți faci singur autocolante sau decupaje tematice? Atunci de ce să nu te întorci în zilele tale vechi de meșteșuguri și să faci un colaj din reviste?

Petice pentru haine

Colecționezi de ceva vreme petice pentru jachete pentru că visai să le coși pe o haină veche de blugi, dar nu ai făcut-o încă? Ei bine, de ce să nu le reutilizezi? Pune-le pe laptop, vor arăta cool!

Ce zici? Nu te simți deja mai creativ? Spor la decorat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri