Caută
Close this search box.

George Simion: în România răsare un serios curent conservator

Într-un interviu acordat publicației The New American, George Simion susține că în România răsare un  serios curent conservator, ca răspuns la natura tiranică a globalismului “woke.” Se plânge reporterului că vocile AUR sunt cenzurate, dar pe rețelele sociale au peste un milion de adepți! Participă de trei zile, împreună cu europarlamentarul Cris Terheș, cu liderul Claudiu Târziu și reprezentanții Partidului Republican din România.

În discursul său de la tribuna conferinței, le-a spus americanilor că “noi înțelegem mai bine neocomunismul american, fiindcă poporul român a trecut prin tirania stalinistă.” Declarația AICI

George Simion a fost acuzat de presa din țară că și-a plătit ca orice american biletul la intrarea la cea mai importantă conferință a liderilor conservatori din lume. Într-o postare pe facebook, liderul AUR explică modul în care a fost invitat. Celebrul virolog Robert Wallace Malone, care a fost prezent la București, la o conferință dedicată crizei COVID 19, i-a facilitat participarea. Medicul este apropiat republicanilor.

“Nu vrem să facem România “Great Again,” ci o România normală,” a declarat Simion, încă de la începutul interviului. Cu o zi înainte, a cumpărat o șapcă similară cu cea primită de președintele Klaus Iohannis de la Donald Trump. A dat 9 dolari și a promis că i-o face cadou președintelui României, potrivit Solidnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri