Caută
Close this search box.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea în funcţia de consilier prezidenţial a lui George-Gabriel Bologan

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru numirea în funcţia de consilier prezidenţial a lui George-Gabriel Bologan, de la data de 6 februarie, a informat Administraţia Prezidenţială, potrivit Agerpres.

George-Gabriel Bologan a fost ambasador al României în Italia din 2016, iar din 2022 ambasador în Spania.

Pe 23 ianuarie, şeful statului a semnat decretul privind rechemarea lui George-Gabriel Bologan din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Regatul Spaniei.

În data de 30 ianuarie, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea lui Bogdan Aurescu din funcţia de consilier prezidenţial de la 1 februarie. El era consilier prezidenţial pentru politică externă.

Pe 9 noiembrie 2023, Adunarea Generală şi Consiliul de Securitate ale Organizaţiei Naţiunilor Unite l-au ales pe Bogdan Aurescu în calitate de judecător al Curţii Internaţionale de Justiţie a ONU pentru un mandat care începe la data de 6 februarie.

The post Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea în funcţia de consilier prezidenţial a lui George-Gabriel Bologan appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri