Caută
Close this search box.

Tramvaiul Roz Bombon al doamnei Esca: Un tramvai numit «iubire»! De azi, prin Bucureștiul meu iubit!

În luna iubirii, bucureștenii se pot plimba cu un tramvai STB roz bombon, ornat cu cuvinte de dragoste. Mijlocul de transport public a ieșit deja pe șine și poate fi zărit de locuitorii orașului pe linia cu indicativul 45.

Luna februarie este supranumită și luna iubirii. Tot orașul este acaparat de inimioare și alte decorațiuni specifice, deoarece oamenii se pregătesc să celebreze atât „Valentine’s Day”, cât și sărbătoarea românească „Dragobete”. Spiritul acestor două sărbători a ajuns și la Societatea de Transport București. Astfel că, locuitorii Capitalei se pot plimba prin oraș cu un tramvai roz bombon, frumos decorat cu inimioare și mesajul următor:

„Te iubesc. Ca idee…Te iubesc.”

Inițiativa îi aparține Andreei Esca. Iată mesajul și imaginile publicate de cunoscuta prezentatoare pe contul său de Facebook:

Pentru că dacă dragoste nu e, nimic nu e! Îmi place mult cum ne-a ieșit. STB Un tramvai numit «iubire»! De azi, prin Bucureștiul meu iubit!

Respectiva linie a Societății de Transport București funcționează de la terminalul „Gara de Nord”, până la terminalul „Mezeș” și are un total de 16 stații în care face opriri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri