Caută
Close this search box.

Un pacient al unui spital din Brăila a fost filmat în timp ce era legat de pat, de o îngrijitoare și un paznic

pacienţi transferaţi

Scene umilitoare la Secția de urgenţe a spitalului din Brăila. Un pacient a fost filmat în timp ce era legat de pat, de o îngrijitoare și un paznic. Mai mult, cei doi au avut și un dialog nepotrivit faţă de bărbatul cu probleme medicale. Spitalul a început o anchetă, în urma difuzării imaginilor.

Incidentul s-a petrecut duminică seara, când, la spitalul din Brăila, a ajuns un pacient în vârstă de 64 de ani cu probleme hepatice și respiratorii, a transmis Alina Salanți, corespondent TVR. Timp de 3 ore asistentele șpi medicii de la UPU s-au chinuit să-i acorde îngrijiri medicale, pentru că bărbatul era extrem de agitat. În plus, se pare că ar fi și vorbit urât cu angajații spitalului.

Acela a fost momentul în care s-a hotărât legarea de pat a pacientului, motiv pentru care medicul de gardă a și anunțat-o pe soția bărbatului că aceasta este procedura cea mai potrivită pentru soțul ei.

Imaginile au fost filmate de către un alt pacient care se afla atunci la UPU.

Infirmiera și paznicul au făcut comentarii necuviincioase la adresa pacientului, din acest motiv conducerea spitalului a deschis o anchetă.

The post Un pacient al unui spital din Brăila a fost filmat în timp ce era legat de pat, de o îngrijitoare și un paznic appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri