Caută
Close this search box.

Alegeri locale 2024 | Coaliția PNL – PSD și-a stabilit candidații principali. De la liberali, Alin Nica testează opoziția

Proaspăt demis din conducerea PNL, pentru că nu este de acord ca PSD să decidă cine va candida la Timiș, Alin Nica a început discuțiile cu Dreapta Unită pentru a candida din nou la șefia Consiliului Județean. Pe de altă parte, social democrații au stabilit candidați și la sectoarele 2 și 5, iar la Brașov și Bacău s-au împărțit candidaturile între PSD și PNL.

Încă membru al PNL, dar rămas fără funcție în partid, Alin Nica e hotărât să candideze pentru încă un mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș. Deocamdată e în tatonări cu Dreapta Unită.

Pe de altă parte, conducerea PNL a mers la Brsov să se asigure că formula candidat comun pentru primărie, în persoana liberalului George Scripcaru, dar cu nume diferite pentru șefia consiliului județean, funcționează. Liderii PNL au preferat să se deplaseze cu trenul. La Brașov lucrurile sunt sub control, dar liberalii tot amână o decizie în cazul candidaturii la șefia Consiliului județean Prahova. Iulian Dumitrescu este sub control judiciar, dar primarii liberali din județ cer să candideze din nou.

Astăzi s-a completat și garnitura de candidați ai Alianței pentru București, prefectul PSD Rareș Hopincă va candida la Sectorul 2, iar actualul consilier general Adrian Vigheciu la 5. În teritoriu însă mișcarea primarilor, mai ales de la PNL la PSD, continuă.

Social democrații au mai stabilit că la Primăria Constanța să meargă pe mâna președintelui Autorității pentru Protecția Consumatorului, Horia Constantinescu, iar la șefia Consiliului Județean Buzău va candida purtătorul de cuvânt al partdului, senatorul Lucian Romașcanu.

The post Alegeri locale 2024 | Coaliția PNL – PSD și-a stabilit candidații principali. De la liberali, Alin Nica testează opoziția appeared first on tvrinfo.ro.

  

Un răspuns

  1. Este trist sa vezi ca lupta pentru putere si pastrarea scaunului devine mai importanta decat interesele cetatenilor si dezvoltarea comunitatilor locale. Daca fostul presedinte al PNL Timis, Alin Nica, este demis pentru simplul fapt ca nu este de acord sa fie dictate candidaturile de catre PSD, atunci inseamna ca principiile si valorile partidului au fost uitate. Sper ca Dreapta Unita sa fie o adevarata alternativa la aceasta putere corupta si sa vina cu o solutie mai buna pentru Timis si pentru intreaga tara. In acelasi timp, e ingrijorator sa vedem ca PSD isi imparte candidaturile cu PNL, doar pentru a-si asigura cat mai multe scaune in administratia locala. Cetatenii trebuie sa fie atenti la alegerile locale si sa nu cada in capcana acestei coalitii politice nocive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri