Caută
Close this search box.

Darren Cahill se întoarce în echipa Simonei Halep?

Darren Cahill se întoarce în echipa Simonei Halep?

Simona Halep s-a întors în țară și pregătește revenirea în circuit. „Am plătit foarte scump greșeala lui Mouratoglou!”, a declarat jucătoarea, care este sfătuită de Darren Cahill în procesul de revenire.

Sportiva spune că a plătit foarte scump greșeala făcută de echipa antrenorului francez Patrick Mouratoglou, cel care nu și-a asumat de la bun început responsabilitatea recomandării suplimentului nutritiv contaminat cu roxadustat.

„Echipa, implicit și el (Patrick Mouratoglou, n.r), mi-au recomandat aceste suplimente. Sunt convinsă că nu a făcut-o cu rea intenție sau cu alte lucruri greșite. A fost o greșeală pe care am plătit-o foarte, foarte scump, însă a fost o greșeală, atâta tot, nicio intenție de doping”, a declarat jucătoarea, la întoarcearea de la Dubai, unde s-a antrenat în ultimul timp.

Chiar dacă Darren Cahill este cel care sfătuit-o pe fosta lui elevă să-l angajeze pe Mouratoglou, Simona apreciază sprijinul neprețuit al antrenorului australian, de-a lungul timpului.

„A fost o susținere necondiționată. Am avut o relație antrenor – sportiv deosebită. M-a sfătuit, m-a învățat anumite lucruri și îi mulțumesc din suflet și, în momentele acestea, a fost foarte, foarte apropiat și mă ajută, acum, cumva, să gestionez întoarcerea”, spune Simona, conform TVRInfo.

Cahill este însă sub contract cu italianul Jannik Sinner, câștigătorul ultimului Mare Șlem, cel de la Australian Open.

Fără antrenor angajat, chiar dacă vrea să joace peste zece zile la Miami Open, Halep ia în calcul ca Darren Cahill să îi fie consilier de la distanță. Și spune că nimic nu este exclus.

„În momentul acesta nu am o echipă, dar am câteva zile la dispoziţie să formez o echipă aşa cum îmi doresc eu. Dar nu va fi uşor. O să o iau pas cu pas şi o să văd cât de bine pot să fac lucrurile.

Bineînţeles că au fost colaborări foarte bune şi cu antrenorii români, dar pentru mine colaborarea cu Darren (antrenorul australian Darren Cahill, n.r) a fost specială şi am făcut cele mai bune rezultate. Nimic nu este exclus, o să mă gândesc bine şi o să aleg”, le-a declarat Simona reporterilor, la întoarcerea de la Dubai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri