Caută
Close this search box.

Care ar fi echipa pe care Gică Hagi ar putea-o antrena din vară

Care ar fi echipa pe care Gică Hagi ar putea-o antrena din vară

Gică Hagi (59 de ani) ar putea pleca în vară de la Farul, la o echipă din străinătate. Impresarul, care se ocupă de mutare, se află deja la masa negocierilor.

Florin Manea este cel care a dezvăluit că Gică Hagi are șanse mari să plece în vară de la echipa pe care o patronează.

Valerio Giuffrida este cel care a mers la Dubai să discute despre detaliile mutării. Se pare că echipa interesată de serviciile lui Gică Hagi este din campionatul Emiratelor Arabe Unite, competiție în care activează și Cosmin Olăroiu (Al Sharjah).

Giuffrida, unul dintre asociații lui Florin Manea, s-a implicat și în transferul lui Radu Drăgușin, la Tottenham, conform Sport.ro.

În cazul în care se va ajunge la un acord, Gică Hagi va prelua echipa în vară, pentru a putea să își contureze lotul pentru noul sezon.

”Sunt discuții! A plecat Valerio Giuffrida, azi e în Dubai. Să discute despre ce au nevoie la vară. E un club interesat de Gică Hagi.

Hagi e un nume și a reușit să facă multe. A câștigat campionatul cu Farul și Viitorul”, a spus Florin Manea, conform iamsport.ro.

În străinătate, Gică Hagi a mai activat doar în Turcia, la Bursaspor (iulie 2003 – noiembrie 2003) și la Galatasaray (martie 2004 – mai 2005 și octombrie 2010 – martie 2011).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri