Caută
Close this search box.

De ce nu îi dă Traian Băsescu lui Klaus Iohannis nici o şansă, la NATO

De ce nu îi dă Traian Băsescu lui Klaus Iohannis nici o şansă, la NATO

De ce nu îi dă Traian Băsescu lui Klaus Iohannis nici o şansă, la NATO. Fostul preşedinte spune că toate funcţiile importante sunt date.

Băsescu consideră că posturile importante din NATO și Uniunea Europeană ”sunt deja date”, iar Klaus Iohannis s-a trezit târziu, în cazul în care își dorește să aibă o funcție importantă.

”Singura explicație pentru devansarea alegerilor este legată de alegerea lui Klaus Iohannis, de a se lupta pentru o funcție de conducere în NATO sau UE.

Eu aș trage un semnal, din experiența mea în UE. Dacă vizează un post la UE trebuie să fie atent. Postul de președinte al CE, este deja dat! Ursula are susținerea PPE.

Postul de înalt reprezentat va rămâne la socialiști. În opinia mea funcțiile la UE sunt deja ocupate. Dacă poate face ceva este doar să aibă o luptă cu Mark Rutte , un om care disprețuiește România, pentru funcția de Secretar General al Nato, iar Iohannis are obligația să nu îi permită acestui individ să câștige.

Eu cred că s-a trezit târziu Iohannis, posturile sunt deja date. Va fi foarte greu, chiar dacă nu imposibil”, a spus Traian Băsescu, conform ştiripesurse.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri