Caută
Close this search box.

Depozite de muniții distruse de rebelii ce au pătruns pe teritoriul Rusiei

Depozite de muniții distruse de rebelii ce au pătruns pe teritoriul Rusiei

Rebelii ruși care au pătruns pe teritoriul Federației au lansat noi atacuri. Într-un anunț preluat de Ukrainska Pravda, ei afirmă că au distrus două depozite de muniții ale armatei ruse din Regiunea Kursk.

Cinci case și 25 de mașini au fost sever avariate. Textul este însoțit și de imagini care poartă sigla Serviciului de informații militar ucrainean. Operațiuni militare au loc și în regiunea vecină, Belgorod, conform TVRInfo.

Un om și-a pierdut viața aici după ce mașina în care călătorea a fost atinsă de un fragment de proiectil. Patru persoane au fost rănite. Prefectul din Belgorod a confirmat informațiile, dar a spus că atacurile au fost opera armatei ucrainene.

Marți, trei grupări puternic înarmate au pătruns pe teritoriul Federației Ruse și au declanșat atacuri împotriva armatei și autorităților ruse.

Rusia avertizează că războiul din Ucraina s-ar putea extinde din cauza unuia sau mai multor state din NATO. Vladimir Putin, care a spus că personal militar occidental se află în Ucraina de ani de zile, a amenințat că, dacă soldați polonezi intră în Ucraina, nu vor mai pleca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri