Caută
Close this search box.

Explozii la Kiev. Vitali Kliciko: 10 persoane au fost rănite

Forțele rusești au lansat un atac cu rachete asupra Kievului în această dimineață. Cel puțin 10 persoane au fost rănite, scrie The Kyiv Independent.

Potrivit primarului Kievului, Vitalii Klitschko, cel puțin 10 locuitori au fost răniți în urma atacului. Doi dintre ei au fost spitalizați. Șase dintre victime erau locuitori ai cartierului Shevchenkivskyi din Kiev, în timp ce restul de patru erau locuitori ai cartierului Svyatoshynsky.

Serhii Popko, șeful administrației militare a orașului Kiev, a declarat că una dintre victimele din districtul Shevchenkivskyi este un copil.

Atacul a avariat blocuri, o grădiniță, infrastructură și vehicule. Serviciile de urgență acţionează în teren, iar amploarea totală a pagubelor este investigată pe fondul atacurilor în curs de desfășurare.

Forțele aeriene au raportat că ruşii au lansat în cursul nopții rachete balistice Kinzhal asupra Kievului. De asemenea, armata a avertizat asupra unor amenințări cu rachete pe întreg teritoriul țării.

Explozii multiple au fost auzite la Kiev în dimineața zilei de 21 martie, pe fondul amenințărilor privind un atac masiv cu rachete rusești, potrivit rapoartelor autorităților municipale și militare.

O serie de explozii au avut loc în capitală în jurul orei 5 dimineața, a declarat Klitschko. Corespondenții Kyiv Independent au raportat că au auzit peste o duzină în oraș.

The post Explozii la Kiev. Vitali Kliciko: 10 persoane au fost rănite appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri