Caută
Close this search box.

Horia Constantinescu renunţă la funcţia de preşedinte ANPC: „Trăiesc senzația unui divorț prin acord”

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a anunțat joi dimineață că renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. „Trăiesc senzația unui divorț prin acord”, mărturisește politicianul.

El spune că demisionează pentru a-și dedica timpul campaniei electorale. „Trăiesc senzația unui divorț prin acord, dar gândul recăsătoririi cu Primăria Constanța mă motivează enorm”, a precizat Constantinescu, într-un anunț pe pagina sa de Facebook.

El a menționat că nu va pleca definitiv din ANPC, ci va rămâne „comisar șef adjunct al Comisariatului Județean Constanța (suspendat)”.

„Cu toată lipsa de modestie, am scris o pagină de istorie în cartea autorității. Las o instituție funcțională, cu pași importanți făcuți către digitalizare, cu sedii renovate, cu o abordare nouă și cu performanțe notabile (…) Pregătesc partajul; las autorității câteva sute de ore suplimentare, proiecte și o vizibilitate pozitivă. Îmi păstrez amintiri minunate și o reputație impecabilă în această poziție”, a mai scris președintele ANPC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri