Caută
Close this search box.

Ingredientul uimitor pentru geamuri care costă doar 2 lei: secretul curățeniei impecabile

În ultima vreme, pe platformele de socializare, sfaturile și recomandările pentru întreținerea casei au devenit tot mai numeroase în mediul online.

Cu toate acestea, în unele cazuri, descoperirile perfecte pot fi făcute. Acest lucru s-a întâmplat în cazul unei femei curioase care căuta un truc simplu pentru a curăța geamurile fără prea mult efort. Răspunsul neașteptat? Surprinzătorul praf de copt, scrie Stiripesurse.ro.

Deși este în mod obișnuit utilizat în bucătărie, acest produs, compus din bicarbonat de sodiu și bitartrat de potasiu, demonstrează versatilitate și în alte domenii, inclusiv în întreținerea locuinței.

Nu doar că este eficient, dar este și ușor de utilizat. Doar trebuie să dizolvi un pliculeț într-un litru de apă și să ștergi geamurile cu soluția obținută. Veți observa că praful și urmele de murdărie se dizolvă instantaneu de pe suprafețele lucioase.

Trebuie doar să presărați pulberea peste zona afectată și să frecați bine cu peria de toaletă. Rezultatele sunt imediate, iar calcarul începe să se topească după doar câteva mișcări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri