Caută
Close this search box.

Kate, Prinţesa de Wales, văzută la Windsor, alături de prințul William și cei trei copii

Kate, Prinţesa de Wales, văzută la Windsor, alături de prințul William și cei trei copii

Recuperarea prinţesei de Wales după intervenţia chirurgicală abdominală suferită în luna ianuarie decurge bine. Kate a fost văzută afară, la Windsor, bucurându-se de o dimineaţă în aer liber alături de copiii ei.

Kate şi soţul ei, prinţul William, şi-au petrecut împreună dimineaţa de duminică, urmărindu-i pe prinţul George, prinţesa Charlotte şi pe prinţul Louis care participau la un eveniment sportiv, conform publicaţiei The Sun.

Sâmbătă, prinţul şi prinţesa de Wales au fost văzuţi la Windsor Farm Shop, la mică distanţă de reşedinţa lor de la Adelaide Cottage, aflată pe domeniul castelului Windsor, conform publicaţiei britanice, conform TVRInfo.

Prințul William a ornat prăjituri la un centru de tineret din Londra. Aluzii la fotografia editată de Prințesa Kate

Prințul William al Marii Britanii a făcut furori, în timpul unei vizite la un centru de tineret din Londra. Acest magazin, deschis la ideea ducelui de Edinburgh, tatăl regelui Charles, comercializează produse de pe domeniile regale.

Dispariţia din viaţa publică a lui Kate, după intervenţia chirugicală abdominală suferită la 16 ianuarie, a dus la apariţia a numeroase speculaţii despre starea prinţesei.

Palatul Kensington nu a făcut publice informaţii despre afecţiunea de care a suferit Kate, precizând doar că nu a fost de natură oncologică şi că a fost dorinţa prințesei ca aceste informaţii să rămână confidenţiale.

Fotografia prințesei de Wales trebuia să pună capăt zvonurilor, însă a făcut exact opusul

Fotografia prințesei de Wales zâmbitoare, flancată de cei trei copii ai săi, ar fi trebuit să pună capăt exploziei de speculații cu privire la sănătatea și locul unde se află. În schimb, a declanșat o nouă controversă pentru familia regală britanică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri